Architectura.be lanceert Franstalig luik

FacebookTwitterLinkedIn

De meest gelezen architectuurwebsite van Vlaanderen gaat online met een gloednieuw Franstalig luik van zijn bestaande website.

 

Voortaan zal de bezoeker die naar Architectura.be surft de keuze krijgen om zijn of haar bezoek verder te zetten in het Nederlands of Frans. De Nederlandstalige website biedt daarbij nog steeds een uitgebreid aanbod aan artikels, projectfiches en uiteenlopende dossiers over uiteenlopende thema`s, materialen en technieken uit de bouw en architectuur. Het Franstalig luik gaat van start met een beperkter aanbod aan artikels en dossiers. Voor de inhoudelijke kant van het verhaal gaat Architectura.be een nauwe samenwerking aan met architrave, het professioneel magazine van beroepsorganisaties voor architecten in Wallonië en Brussel. Essentieel daarbij is dat de redactieteams van Architectura.be en architrave mekaar als onafhankelijke partners zullen versterken om originele inhoud te brengen in de taal waarin ze tot nu toe nog niet schreven.

 

Architectura.be blijft zowel in het Nederlands als Frans voor de volle honderd procent gericht op architecten, interieurarchitecten en ingenieurs waarbij aandacht voor duurzaamheid en ecologie centraal staat.