De Board van Space wordt versterkt met Jonathan Rijavec

FacebookTwitterLinkedIn

François Chaudoir, CEO van Space, kondigt de benoeming aan van Jonathan Rijavec als Chief Strategy Officer.

Na het begin van zijn carrière bij een onderzoeksinstituut (GFK), startte Jonathan zijn ervaring in de media bij Space als Connection Advisor. Daarna verrijkte hij zijn multimedia strategische expertise gedurende 6 jaar bij OMD, waar hij de leiding had over belangrijke adverteerders in meerdere sectoren, alvorens terug te keren naar Space als Strategy Director.

Jonathan Rijavec wordt lid van de Board van Space met een dubbele missie. Enerzijds zal hij de Client Service Directors en Connection Advisors dagelijks coachen en inspireren bij de ontwikkeling van innovatieve en disruptieve mediastrategieën voor de merken waarvoor Space verantwoordelijk is.

Hij zal ook instaan voor de positionering van Space en differentiërend onderzoek, en eigen tools helpen vastleggen in een context waarin adverteerders van hun mediabureau verwachten dat ze partners zijn in het versnellen van hun businessgroei.

Jonathan Rijavec zal nauw samenwerken met Bérengère Dechamps (Chief Operating & Commercial Officer), Jonathan Jacoby (Chief Data & Innovation Officer) en Bernard Cools (Chief Intelligence Officer).