Day One MPM viert 15 jaar als gevestigde speler in de Benelux entertainmentsector

FacebookTwitterLinkedIn

Koenraad Parrein (CEO): “Wat in 2009 begon als een visie en ambitie is door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Benelux.”

Day One MPM beheert en versterkt de dagelijkse marketing- en PR-activiteiten voor vele klanten uit de entertainment- en lifestylesector vanuit 2 kantoren, één in Roeselare (België) en één in Hoofddorp (Nederland).

Day One MPM werkt voor de entertainmentsector: home entertainment in al haar vormen, bioscoopdistributie, bioscoopexploitatie, gaming, streaming, toys & live entertainment, enz. Enkele van de klanten zijn Activision Blizzard, Bethesda Softworks, Warner Bros., Mattel, Kinepolis Group, Bandai Namco Entertainment, Clementoni, Nvidia en Filmfestival Oostende.

In 2019 werd Day One Nederland opgericht, gevestigd in Hoofddorp (Amsterdam). “Het is een logische stap en verdere expansie, ingegeven door een expliciete vraag uit de markt, die de positie in de Benelux verankert en aantoont dat de aanpak en expertise over de landsgrenzen heen gewaardeerd wordt.”

In 2020 verschuift de focus naar de verdere professionalisering van het influencer-luik met de oprichting van MASTR, mee opgericht en geleid door Mathieu Santy. In een markt die enerzijds veelbelovend is en aan een rotvaart evolueert maar anderzijds soms grillig en vaak zonder duidelijke normering functioneert, wordt met een doordachte aanpak en strategie een stevige positie uitgebouwd.

Vandaag kijkt Koenraad Parrein (CEO) met trots naar een team dat is uitgegroeid tot 15 personen.