Ads & Data: ‘Het Slimste Bureau’ met nieuwe spelregels

FacebookTwitterLinkedIn

Op donderdag 14 november start de zoektocht naar ‘Het Slimste Bureau ter Wereld’. Na twee geslaagde edities past Ads & Data dit jaar de spelregels lichtjes aan. In deze ultieme uitdaging strijden voor het eerst alle reclamebureaus én mediabureaus samen om de allerhoogste eer in de quizwereld: de officiële oorkonde voor Het Slimste Bureau ter Wereld.

Om het succes van Het Slimste Reclamebureau ter Wereld naar een hoger niveau tillen, worden de quizkaarten dit jaar wat door elkaar geschud. Voortaan pakt Ads & Data uit met ‘Het Slimste Bureau ter Wereld’, een quiz die zowel de reclamebureaus als de mediabureaus de kans geeft om deel te nemen aan de populairste quiz van Vlaanderen. Zo komen ze in aanraking met alle mediamerken van Ads & Data, wat toekomstige samenwerkingen met de reclameregie alleen maar kan bevorderen.

In tegenstelling tot vorig jaar zal er geen online voorronde meer plaatsvinden, maar worden alle ploegen meteen uitgenodigd in Play Zuid in Antwerpen voor een avondje quizplezier.

Presentator Pedro Elias loodst alle kandidaten door de vragenrondes ‘3-6-9’, ‘Opendeur’ en de ‘Puzzelronde’. Op het einde van de quiz mag ‘Het Slimste Bureau ter Wereld’ de oorkonde mee naar huis nemen. De avond wordt in stijl afgesloten met een deejay.

Het is toegestaan dat meerdere ploegen (bestaande uit 5 personen) van één bureau zich inschrijven. Deelnemers kunnen zich vanaf 23 september t.e.m. maandag 4 november inschrijven via dit formulier.

Els Vercauteren, Brand Studio Director Ads & Data: “Vorig jaar kon ‘Het Slimste Reclamebureau ter Wereld’ op heel wat enthousiasme rekenen binnen de mediasector, waardoor de beslissing om dit jaar ook de mediabureaus uit te nodigen snel was genomen. In het lokale ecosyteem is het van essentieel belang dat we nauw en constructief samenwerken met de mediabureaus en reclamebureaus. Met ‘Het Slimste Bureau ter Wereld’ zetten we nog meer in op verbinding en live beleving door iedereen samen uit te nodigen in Play Zuid.