Club33 Café XXL op woensdag 18 september

FacebookTwitterLinkedIn

Na het succes van de Summer Cocktail in 2023, organiseert Club33 opnieuw een zomerfeest voor jonge professionals uit de mediasector.

De avond gaat van start met een panelgesprek over de nieuwste ontwikkelingen in media en gaat over in een feest waar jonge mediaprofessionals met elkaar kunnen connecteren.

Naomi Osorio Galan, Media Operations Manager Benelux bij The Coca-Cola Company; Gaetano Palermo, Head of Brand Advertising & Media bij Engie; en Luc Latour, Brand & Media Manager bij AXA, zullen zich bij ons voegen om de nieuwste ontwikkelingen in media en de hierdoor veranderende noden van adverteerders te verkennen.

Met hun uiteenlopende ervaringen bij internationale merken zijn deze panelleden uitstekend gepositioneerd om waardevolle inzichten te bieden in de toekomst van media en advertising.

Na de paneldiscussie is het tijd om los te gaan met collega’s en andere mediaprofessionals. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen in de industrie te ontmoeten en ervoor te zorgen dat je altijd bekende gezichten hebt op het volgende event. De DJ zorgt voor de muziek, Club33 zorgt voor pizza en drankjes, jullie zorgen voor de sfeer.

De activiteiten van Club33 zijn gratis toegankelijk voor jongeren onder de 34 jaar die werken bij bedrijven aangesloten bij CommPass.

Voor wie geen lid is en er graag wil bijzijn, heeft CommPass een speciaal aanbod. Voor meer info, contacteer veronique.lagasse@commpass.media.