Nieuws uit eigen huis: Britt Jill Nys en Eléa Eeckhout versterken het MediaSpecs-team

FacebookTwitterLinkedIn

Begin september werd het MediaSpecs-team uitgebreid.

Britt Jill Nys is vroeger nog een fervente gebruiker geweest van de MediaSpecs-database toen ze in een PR-bureau werkte. Aviareps is een agentschap gespecialiseerd in toerisme. Britt heeft ook nog meegewerkt aan de redactie van een vakblad voor de toeristische sector. Zij studeerde toerisme en is de reismicrobe nooit kwijtgeraakt, ze heeft een zwak voor Azië en weet ondertussen alles over thee.

Eléa Eeckhout heeft zonet haar studies “e-Business” afgerond aan het EPHEC in Louvain-la-Neuve, met grootste onderscheiding. Zij kende MediaSpecs al als jobstudent voor het beheer van gedetailleerde gegevens van de digitale media. Zij is meer dan gemotiveerd om een heldere kijk te krijgen op het totale medialandschap.

Avril Verhelst heeft meer dan 6 jaar intensief gewerkt bij MediaSpecs. Enkele weken terug heeft zij gekozen voor een totaal nieuwe richting in haar loopbaan, helemaal buiten de media. Zij werkt nu bij de KULeuven als projectverantwoordelijke rond “Sociale Cohesie”.

Voor Lola Tuyaerts was haar eerste job bij MediaSpecs een kennismaking met de media. Ze start als “Junior Executive Media Buyer” bij Omnicom Media Group. Zij studeerde journalistiek en media aan de VUB.