Wasserman versterkt marketingteam van Wereldhave

FacebookTwitterLinkedIn

Wasserman Benelux, een full service marketing agency, zal voortaan het marketing- en communicatieteam van Wereldhave versterken via in-house consultancy. In het kader van deze samenwerking zal Wasserman ondersteuning bieden bij het beheer van de social media en bredere marketingactiviteiten van het Genkse winkelcentrum Shopping 1.

Met een focus op innovatie en resultaatgerichte strategieën, zal Wasserman Benelux zijn expertise inzetten om de online aanwezigheid van Wereldhave te versterken en te optimaliseren. Dit omvat het ontwikkelen van dynamische content, het opzetten van doelgerichte campagnes en het benutten van de nieuwste trends en technologieën in de marketingwereld.

“Wij zijn zeer enthousiast over deze samenwerking en kijken ernaar uit om Wereldhave te ondersteunen in hun streven naar groei en succes”, zegt Wim Mathues. “Onze expertise in social media en marketing zal bijdragen aan het verder versterken van Wereldhave’s merk en het bereiken van hun marketingdoelstellingen.”

Wasserman kondigt bovendien ook de nieuwe meerjarige samenwerking aan tussen het bier Super 8 Flandrien (van Brouwerij Haacht) en wielericoon Philippe Gilbert. Lees er hier alles over.