Judith Hendrickx aangesteld als nieuwe hoofdredactrice van Flair

FacebookTwitterLinkedIn

Judith Hendrickx volgt Eva Van Driessche op als nieuwe hoofdredacteur van Flair. Ze komt aan het hoofd te staan van een dynamisch redactieteam dat met een digital-first strategie succesvol spijkert aan de digitale positie van het merk.

Digital-first strategie

Begin 2024 rolde Judith mee de digital-first organisatie bij Flair uit. Met het redactieteam van Flair zal ze multimediaal blijven vernieuwen met de focus op een jonge doelgroep. Judith treedt in de voetsporen van Eva Van Driessche, die een nieuwe uitdaging aangaat als Creative Director binnen Roularta Brand Studio.

Ervaring

Judith Hendrickx studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent, gevolgd door een postgraduaat Journalistiek. Ze begon haar carrière in 2004 als journalist bij Flair en doorliep er alle geledingen. Ze groeide door als chef mode & beauty en vervolgens als chef lifestyle.

Judith Hendrickx, hoofdredacteur Flair: “Ik werk al 20 jaar voor Flair en heb nog altijd het gevoel dat we te weinig weken in een jaar hebben om al onze ideeën uit te voeren. Met onze digital- first strategie zullen we blijven inzetten op crossmediale content die zowel online als in print én op sociale media sterk is. Ik kijk er enorm naar uit om met samen met ons geweldig creatieve team de lezers te blijven verrassen met originele stukken en events.”

Karolien Van Dinter, adjunct-uitgever Flair: “Judith kent Flair door en door. Ze combineert een grote passie voor media met een schat aan ervaring. Ik ben ervan overtuigd dat zij zal zorgen voor de nodige continuïteit én vernieuwing om de jongste doelgroep van Roularta te blijven inspireren met de allerbeste content.”

Eva Van Driessche, Creative Director Roularta Brand Studio: “Flair is als een grote liefde, die vergeet je nooit. Ik heb er als journalist en later als hoofdredacteur de beste journalistieke jaren beleefd. De creativiteit en gedrevenheid van het team is ongeëvenaard. Ik ben er dan ook zeker van dat ik een sterke redactie achterlaat, die ons nog vaak gaat verrassen. Met Judith hebben ze de best mogelijke piloot voor hun ongetwijfeld nog hoge vlucht.”

Alle informatie over Flair kan u terugvinden in onze database.