Transfer Media bevestigt nieuwe commerciële partner BBC First

Nieuw
FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 1 oktober zal BBC First de commercialisering van zijn Vlaamse tv-zender voortzetten met Transfer Media als nieuwe partner.

Transfer Media kondigt aan dat BBC First vanaf oktober zal worden toegevoegd aan haar portfolio. BBC First is gekend voor zijn Britse drama- en misdaadseries, spannende thrillers en aangrijpende verhalen.

Michel Dupont, General Manager bij Transfer Media: “De timing van deze toevoeging kan niet beter zijn. In de cruciale najaarsperiode, waarin adverteerders traditioneel sterk aanwezig zijn, biedt BBC First nieuwe en waardevolle spot en non-spot mogelijkheden om zoveel mogelijk doelgroepen te bereiken. Bij Transfer Media blijven we ons inzetten om adverteerders de beste kanalen en platformen te bieden voor hun communicatiebehoeften. Met de komst van BBC First versterken we deze belofte en blijven we vooroplopen in het leveren van kwalitatieve mediamogelijkheden.”

Bram Husken, Vice Voorzitter van BBC First Benelux: “Met Transfer Media aan boord kijken we uit naar nieuwe mogelijkheden en groei. Hun expertise en strategische visie sluiten perfect aan bij onze doelen voor de toekomst.”