Kwinten Scheepers nieuwe Account Director bij Bubka

Nieuw
FacebookTwitterLinkedIn

Bubka, het Antwerpse bureau dat zijn expertise inzet voor duurzame verandering, heeft Kwinten Scheepers aangetrokken als Account Director.

Na de kunsthumaniora en zijn studies architectuur stapte Kwinten meer dan tien jaar geleden de marketing- en reclamewereld binnen. Hij vervulde rollen als Account Manager, Digital Experience Producer en Account Director bij diverse agentschappen.

Hij leidde tal van campagnes met een sterke focus op het digitale luik. “Ik hou van projecten waar data, tech, marketing, brand, strategie, creatie en design mooi samenvallen”, aldus Kwinten.

Ook sustainability ligt Kwinten nauw aan het hart. Zo werkte hij voor Goods to Give, een organisatie die non-food productoverschotten een herbestemming geeft. Na de kantooruren was hij ook medevennoot van NWA, een zaak in natuurwijnen.

Bij Bubka komen beide werelden samen: Kwintens voorliefde voor (digitale) marketing en reclame én de meerwaarde om te werken voor merken die een positieve impact op de wereld nastreven.

CEO Raf Van Raemdonck licht toe: “Kwintens enthousiasme, ervaring en goesting om bij te dragen aan onze duurzame missie hebben ons overtuigd om hem aan boord te halen.”