AFT kiest Expansion voor hun rebranding naar Tennis Padel Wallonie-Bruxelles

FacebookTwitterLinkedIn

Expansion, het 360°-communicatiebureau gevestigd in Namen en Brussel, wint de pitch voor de rebranding van AFT dat Tennis Padel Wallonie-Bruxelles wordt.

Het bureau Expansion werd gekozen voor de rebranding van AFT naar Tennis Padel Wallonie-Bruxelles. Deze nieuwe naam is een belangrijke stap in de evolutie van de federatie en weerspiegelt haar toewijding om evenveel belang te hechten aan zowel tennis als padel.

Al meer dan 40 jaar ondersteunt en promoot de federatie het tennis in Wallonië en Brussel. In 2021 breidde het zijn reikwijdte uit door padel te integreren en zo uitgebreide ondersteuning te bieden aan aangesloten clubs en spelers.

Als onderdeel van deze rebranding werd door Expansion een nieuwe, moderne en actuele visuele identiteit bedacht. Dit nieuwe imago wil de gezelligheid, innovatie en passie voor het spel weerspiegelen die de federatie kenmerken.

Nieuwe samenwerking en projecten

Tegelijkertijd consolideert Expansion de relaties met haar klanten en kondigt het een reeks nieuwe samenwerkingen en projecten aan.

Het bureau stelt verschillende belangrijke budgetten veilig en versterkt zo de relaties met haar trouwe klanten IFAPME, Formaform, Henallux en SPF Économie.

Expansion haalde ook nieuwe projecten binnen, zoals Sofico, Trasis, Inami, Scam, Ephec en SPW (Service Public de Wallonie).