Domino’s Pizza stelt Ovide aan als vast PR-bureau in België

Nieuw
FacebookTwitterLinkedIn

Domino’s Pizza heeft met Ovide een nieuwe, vaste PR-partner in België. Het PR-bureau gaat Domino’s Pizza vanuit het Belgische hoofdkantoor in Antwerpen ondersteunen met dagelijkse pers- en merkcampagnes. Eerder werkte Ovide op projectbasis al op enkele campagnes voor Domino’s, maar gaat dat vanaf nu dus op vaste basis doen.

Dorien Cox, mede-oprichter van Ovide Belgium: “We werken al langer samen met Domino’s Pizza in België en zijn dan ook erg blij dat we voortaan hun vaste PR-partner worden. Domino’s Pizza is een gevestigde waarde onder de QSR-restaurants en is altijd vooruitstrevend geweest wanneer het gaat om productassortiment en transparantie in communicatie. We kijken ernaar uit om samen met het team in België mooie campagnes op te zetten.”

Met deze toevoeging aan het klantportfolio zet Ovide weer een volgende stap in de groei van dit jaar. Eerder kondigde het PR-bureau al aan dat onder andere Bridgestone en BSH (Bosch/Siemens) ervoor kozen om met Ovide te werken in de Benelux. Die groei gaat ook gepaard met een nieuw kantoor aan de Sint-Paulusplaats in Antwerpen en een zoektocht naar nieuwe collega’s.