The Oval Office vertegenwoordigt België op de 3de plaats in wereldwijde ‘Brand Experience Agency’-ranking

Nieuw
FacebookTwitterLinkedIn

The Oval Office behaalt een 3de plaats in de Bea World Hall of Fame en wordt daarmee beloond “voor hun creativiteit, impact, innovatieve aanpak en strategisch denkvermogen”. Deze wereldwijde ranking is gebaseerd op de behaalde punten bij elke gewonnen prijs sinds 2017. Het is een prestatie die de knowhow van ‘live’ binnen het experience driven communicatiebureau onderstreept. ​

Wouter Boits, oprichter en CEO van The Oval Office, vertelt: “We pionierden 12 jaar geleden met onze positionering als ‘live communication agency’. We hebben daarmee onze stempel op de sector gedrukt en tot op vandaag blijft het creëren van impactvolle merkervaringen ons DNA bepalen. We zijn dan ook trots op deze internationale erkenning. Het is een eer om tussen die honderden top-bureaus van over de hele wereld te worden erkend met een​ podiumplaats. Ook mijn felicitaties aan de eerste en tweede geplaatste, ingenomen door onze vrienden van Xsaga uit Nederland en Filmmaster Events uit Italië. Samen is het genieten aan de top van deze sector”.

Sanne Augusteyns, Production Director Events bij The Oval Office: “Om als enige Belgische bureau in deze internationale top 30 te staan, is een erkenning die onze Belgische ​expertise onderstreept. Daar mogen niet alleen wij, maar de hele sector, trots op zijn. Samen met onze partners realiseren we wekelijks live experiences waar men ook in het buitenland met veel waardering naar kijkt. Deze rangschikking motiveert ons nog meer om samen met onze klanten dagelijks onze grenzen te blijven verleggen en memorabele ervaringen te creëren.”