Laetitia De Dycker benoemd tot nieuwe Deputy General Manager bij Transfer

FacebookTwitterLinkedIn

Transfer kondigt de benoeming aan van hun nieuwe Deputy General Manager. Vanaf heden vervult Laetitia De Dycker deze functie in nauwe samenwerking met Michel Dupont die de Benelux-functie opneemt in Amsterdam in duo met zijn huidige functie als General Manager bij Transfer.

Laetitia De Dycker heeft ondertussen al een traject van 13 jaar bij Transfer achter de kiezen. Ze heeft in die tijd een cruciale rol gespeeld in de groei van het bedrijf. Als Sales & Marketing Director heeft ze zichzelf bewezen als een onmisbare kracht.

Het is een eer om benoemd te worden tot Deputy General Manager van Transfer. Ik kijk ernaar uit om, met evenveel passie als de voorbije jaren en samen met de teams, onze visie naar voor te brengen en te werken aan een future-proof Transfer”, vertelt Laetitia De Dycker.

Laetitia haar promotie is het resultaat van haar harde werk en loyaliteit naar Transfer. In nauwe samenwerking en met het oog op een nog grotere Benelux-synergie zullen we kijken naar de strategie om ervoor te zorgen dat Transfer haar innovatieve en steeds groeiende rol blijft versterken”, zegt Michel Dupont.