Laden Evenementen

C Square: Learning from winning BORA cases

18:00 - 21:00
FacebookTwitterLinkedIn

Voor de tweede keer werden eind vorig jaar de BORA’s (Best of Reputation Awards) uitgereikt. De BORA’s zijn een initiatief van ACC, in samenwerking met C Square. Deze awards erkennen en belonen het beste werk in earned media en influencer relations. Ze zetten de creatieve uitmuntendheid in de verf van strategie en campagnes en evalueren ook hun impact.

In 2023 groeide het aantal inzendingen nog verder tot bijna 60. De jury, bestaande uit stuk voor stuk communicatieprofessionals uit de bedrijfswereld, heeft alle cases in eerste instantie online beoordeeld. Daarna volgde een presentatieronde en konden de juryleden vragen stellen. 19 cases werden in november beloond met een gouden, zilveren of bronzen award tijdens een prachtig event in Antwerpen.

Op 29 februari stellen de indieners van 3 winnende cases hun aanpak voor. Het gaat om de crisiscommunicatie van Barry Callebaut (met Weber Shandwick), CEO-positionering bij Torfs en Striktly Business Software (door Bepublic) en de communicatieaanpak bij de Oosterweelverbinding (met Whyte).